DUTCH SUPERSTARS OF WRESTLING - 17 December 2016

Na de gebeurtenissen tijdens de 2016 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict staat alweer de 2016 seizoensfinale voor de deur! Op zaterdag 17 december aanstaande keert Dutch Pro Wrestling terug naar de Hoek van Holland om de Hoekstee nog eenmaal dit jaar op stelten te zetten dit jaar met een show genaamd Dutch Superstars Of Wrestling!

dpw conflict MG 9291

Tijdens de wedstrijd tussen Kenzo Richards en zijn Britse tegenstander Ricky J. McKenzie vielen er over en weer rake klappen. Het leek er even op dat McKenzie voor een grote verrassing ging zorgen toen hij met zijn finisher toesloeg. Maar tijdens het uitvoeren van zijn finisher raakte hij per ongeluk de scheidsrechter die daar door niet in staat was de pin te registeren. Vervolgens was het Kenzo die met een Piledriver wist toe te slaan, en de overwinning wist te behalen. McKenzie eiste vervolgens een herkansing op, om te bewijzen dat hij wel degelijk in staat is om Kenzo te verslaan. Op 17 december aanstaande gaan deze twee kemphanen nu op herhaling.

DSSOW 2016 banner 3 Kenzo versus McKenzie

dpw conflict MG 9695

De kogel is eindelijk door de kerk. Daniel van Kuijk en Carlos Roberto mogen zich vanaf nu de enige combinatie van ZER010 noemen nadat ze samen Santos en Max Damon wisten te verslaan. Tijdens de wedstrijd wisten Santos en Max de steeds meer de steun van het publiek te winnen. En na de wedstrijd leek alles koek en ei tussen de twee oprichters van ZER010, ondanks het verlies van de merknaam. Santos had echter andere plannen, en viel zijn voormalig pupil aan. Wordt ongetwijfeld nog vervolgt!

dpw conflict MG 9729

Na een aantal mysterieuze video’s de afgelopen weken werd er tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict eindelijk duidelijk wie er achter de “They Are Coming” video’s zat. Na de wedstrijd tussen Trouble Maker en Angus McQueen kwam er een videoboodschap duidelijk gericht op Trouble Maker. Vervolgens was zijn manager Christo Cohiba in geen velden of wegen meer te bekennen, en kwam er een ruimtewezen de zaal ingelopen, gevolgd door de opkomst van de man vroeger bekend als Joey Fields, maar nu bekend onder de naam UFO Joe. UFO Joe heeft zijn pijlen duidelijk gericht op de man die vroeger de beste vriend van zijn alter ego.

dpw conflict MG 9553

dpw conflict MG 9843

Mark Kodiak wist tijdens het hoofdgevecht met succes zijn Dutch Heavyweight Championship te verdedigen tegen de Fransman Jimmy Gavroche. Het gevecht ging de gehele zaal door met pin-pogingen op de entree, de tribune, op de stalen ringtrap en op verschillende plekken op de vloer. Uiteindelijk werd de wedstrijd toch in de ring beslist door de Kampioen nadat hij wist toe te slaan met zijn Grizzly Bomb.
dpw conflict MG 0014

Na de wedstrijd gaf Algemeen Manager Eva Lynn de Kampioen de kans zijn eigen tegenstander voor volgende show uit te kiezen. Mark Kodiak gaf aan dat hij graag een wedstrijd tegen voormalig Kampioen Emil Sitoci wel zag zitten.

DSSOW 2016 banner 2 Kodiak versus Sitoci

Dutch Superstars Of Wrestling vind plaats op zaterdag 17 december aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland en belooft wederom een avond vol met het betere gooi en smijtwerk te worden! Wees getuigen van de actie zoals u alleen bij Dutch Pro Wrestling kan ervaren en bestel nu uw kaarten voor de laatste show van het 2016 worstelseizoen!

  • Show Datum: zaterdag, 17 december 2016
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland
Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK