DPW CONFLICT 2016 - ZATERDAG 29 OKTOBER

De gebeurtenissen tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict hebben de boel flink op scherp gezet in aanloop naar de 2016 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict. De strijdlijn is getrokken als de Dutch Superstars Of Wrestling op zaterdag 29 oktober aanstaande wederom de Hoekstee op stelten gaan zetten!

Conflict 2016 banner 3 Kodiak versus Gavroche

Tijdens Crossroads zette Kampioen Mark Kodiak zijn Titel op het spel tegen Jimmy Gavroche. De Kampioen leek hard op weg om de Titel met succes te gaan verdedigen tegen zijn Franse uitdager toen hij hem klaarlegde voor de Grizzly Bomb. Gavroche gaf zich echter niet zomaar gewonnen en wist Kodiak van de touwen te gooien. Kodiak kwam buiten de ring terecht, waar hij vervolgens werd uitgeteld. Gavroche was niet blij met de uitslag, maar leek nog minder blij te zijn met het feit dat hij de volgende keer een herkansing krijgt, aangezien de Kampioen hem uitdaagde tot een Falls Count Anywhere Match!

Conflict 2016 banner 4 Zero 10 versus Zero 10

Tijdens Summer Showdown was het al duidelijk dat het niet echt meer boterde tussen ZER010-leider Santos en Daniel van Kuijk. Tijdens Dutch Pro Wrestling Crossroads kwam het op een confrontatie tussen de leden van ZER010, waarbij Daniel de macht probeerde te grijpen. Tijdens zijn wedstrijd tegen Angus McQueen werd Santos aangevallen door Daniel en Carlos Roberto, die de kant van Daniel heeft gekozen. Max Damon kwam echter Santos te hulp, waarbij ZER010 nu officieel in tweeën is gesplitst. Tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict zullen beide kampen elkaar treffen in een tag team wedstrijd.

Conflict 2016 banner 2 Kenzo versus RJM

Ricky J. McKenzie wilde tijdens zijn debuut maar een ding: een goede indruk achter laten. Na zijn overwinning op Max Damon leek hij snel het publiek voor zich te hebben gewonnen. Echter bleek later dat de Engelsman op meer uit is, en heeft hij zijn vizier gericht op Kenzo Richards. RJM was er voor verantwoordelijk dat de favoriet voor de eindoverwinning van het 2016 High Stakes Toernooi in de halve finale strandde, door hem de wedstrijd te kosten.

Conflict 2016 banner 6 High Stakes Winner

Mark Kodiak heeft zijn handen nog vol met zijn Franse uitdager, maar ondertussen voelt hij ook al de hete adem van 2016 High Stakes Toernooiwinnaar Hugo Atilles in zijn nek! Samen met zijn manager Christo Cohiba, en gesteund door the Trouble Maker, zal Hugo nu ongetwijfeld zijn ogen openhouden om toe te slaan wanneer het hem het beste uitkomt!

Dutch Pro Wrestling Conflict vindt plaats op zaterdag 29 oktober aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam). Kaarten zijn te bestellen via onze webshop. Profiteer van de voorverkoopkorting en bestel nu uw kaarten!

  • Show Datum: zaterdag, 29 oktober 2016
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland
Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK