DUTCH PRO WRESTLING CROSSROADS 2016

Op vrijdag 23 september aanstaande keert Dutch Pro Wrestling terug naar de Hoekstee te Hoek van Holland voor de 2e show van het 2016 worstelseizoen. De gebeurtenissen tijdens Summer Showdown hebben de toon gezet voor wat er nog komen gaat dit jaar!

Het deelnemersveld van het High Stakes Toernooi is teruggebracht naar nog slechts 4 kanshebbers! Kenzo Richards, Chris Willson, the Trouble Maker en Hugo Atilles wisten al...lemaal hun eerste ronde wedstrijd te winnen, en plaatsen zich daarmee voor de halve finales, die tijdens Dutch Pro Wrestling Crossroads gaan plaatsvinden!

Crossroads 2016 banner 2 Kenzo Richards

Crossroads 2016 banner 3 Chris Willson

Crossroads 2016 banner 4 Troublemaker

Crossroads 2016 banner 5 Hugo Atilles

Nu the Trouble Maker zich bij Christo Cohiba heeft aangesloten heeft de manager ineens twee kanshebbers bij de laatste vier deelnemers. Zal de sluwe manager in staat zijn om zijn cliënten naar de finale te begeleiden? Of weten de levensgevaarlijke chops van Kenzo Richards of het indrukwekkende vliegwerk van Chris Willson roet in het eten te gooien?

Algemeen Manager Eva Lynn krijgt nu de belangrijke taak om de twee halve finales vast te stellen, waarbij ze vast niet over 1 nacht ijs zal gaan.

Crossroads 2016 banner 6 Kodiak versus Gavroche

Jimmy Gavroche liet er geen gras over groeien om duidelijk te maken wat zijn doel is: Kampioen worden! Nadat hij eerder Chris Masters had verslagen viel hij Mark Kodiak aan nadat de Kampioen met succes de Dutch Heavyweight Championship had verdedigd tegen aartsrivaal Santos. Chris Master kwam de Kampioen nog wel te hulp, maar kon niet voorkomen dat de arrogante Fransman de Grizzly Renegade uitdaagde voor een titelwedstrijd. De Kampioen accepteerde de uitdaging en de wedstrijd zal op 23 september gaan plaatsvinden!

Is alles nog wel koek en ei binnen ZER010? De eens zo dominante groep lijkt niet meer in staat te zijn om overwinningen te behalen, en de frustraties druipen ervan af. Nadat eerder op de avond ZER010-leider Santos zijn mede-ZER010-lid Daniel van Kuijk aan de schandpaal had genageld, was het vervolgens Daniel die in de fout ging en Santos de wedstrijd kostte. Hoe zal Santos hier mee omgaan nu zijn kansen op een nieuwe titelwedstrijd zijn verkeken nu er een nieuwe uitdager is opgestaan?

Dutch Pro Wrestling Crossroads vindt plaats op vrijdag 23 september aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland en belooft wederom een avond vol met actie, spektakel, humor en controverse te worden!

Crossroads 2016 banner 7 aanvang

Wij beginnen op de vrijdag om 20:00 uur, zodat iedereen de tijd heeft om ons te bereiken! We zien jullie graag dan!

Kaarten gaan donderdag 1 september 2016 om 19:00 uur in de verkoop via onze webshop!

http://www.dutchprowrestling.com/shop/

DPW Crossroads 2016
Vrijdag 23 september 2016
De Hoekstee
Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Aanvang Show : 20:00 uur
Zaal open : 19:30 uur

www.dutchprowrestling.nl

  • Show Datum: vrijdag, 23 september 2016
  • Aanvang Show: 20:00 uur
  • Deur Open: 19:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland
Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK