SUMMER SHOWDOWN 2016 with CHRIS MASTERS!

Op zaterdag 27 augustus aanstaande barst eindelijk het spektakel weer los tijdens de 2016 editie van Summer Showdown. De Dutch Superstars Of Wrestling keren terug naar de Hoekstee in Hoek van Holland voor wederom een avond vol met actie, humor en controversie.

En om de terugkeer van Dutch Pro Wrestling te vieren, halen we deze show, niemand minder dan ‘The Masterpiece’ Chris Masters naar Nederland!

155978681.sT3UQRq3.dpw gs14 MG 6114

Chris Masters is inmiddels geen onbekende bij DPW en heeft al bij een aantal Grandslam edities zijn entree gemaakt.  Deze voormalige WWE / TNA Superstar worstelt over de gehele wereld en heeft tegen vele internationale wrestling sterren gestaan. Deze zomer is hij dus bij Summer Showdown en dat belooft wat voor de fans!

143525793.mcAPdSbv

Zie ‘The Masterpiece’ Chris Masters in actie en ontmoet hem tijdens de Meet & Greet!

Maar Summer Showdown belooft nog meer als we kijken wat er in 2015 allemaal is gebeurd.

Zo is de Raad van Bestuur, de afgelopen maanden, druk bezig geweest met het plannen van de toekomst van Dutch Pro Wrestling. Zo is er geïnvesteerd in een nieuwe worstelring nadat onze vorige ring niet meer gebruikt kon worden.

Ook heeft de Raad van Bestuur een zoektocht gehouden naar een nieuwe Algemeen Manager, die verantwoordelijk zal zijn over de gang van zaken tijdens onze evenementen.  Deze nieuwe Algemeen Manager zal door Dutch Pro Wrestling binnenkort bekend gemaakt worden en zal zijn of haar opwachting gaan maken bij Summer Showdown!

161760160.2uvbkWjM

Summer Showdown zal ook in het teken staan van de eerste titelverdediging van onze nieuwe Kampioen, Mark Kodiak. The Grizzly Renegade wist afgelopen november toenmalig Kampioen Santos te verslaan en daarmee de Titel te veroveren.

Santos is zacht gezegd niet te spreken over de gang van zaken en de manier waarop hij gedwongen werd zijn Titel op het spel te zetten en wacht nu al maanden op de mogelijkheid om zijn Titel terug te winnen. Santos is uit op wraak en de Grizzly Renegade wacht ongetwijfeld een zware avond in zijn eerste wedstrijd als verdedigende Kampioen!

Naast de langverwachte titelwedstrijd presenteren wij op  Summer Showdown ook de terugkeer van de High Stakes Koffer!

Op zaterdag 27 augustus aanstaande zullen namelijk de eerste ronde wedstrijden van het  High Stakes 2017 Toernooi gaan plaatsvinden! Dit jaar is het toernooi groter dan ooit te voren! In plaats van de gebruikelijke 4 deelnemers, zal dit jaar namelijk het deelnemersveld uit 8 worstelaars bestaan!

De nieuwe Algemeen Manager heeft de 8 deelnemers geselecteerd en ze zullen de strijd aangaan met als inzet de felbegeerde High Stakes Koffer, met daarin het contract voor een titelwedstrijd die ten alle tijden kan worden opgeëist!

Summer Showdown belooft wederom een actievolle avond te worden zoals u gewend bent van Dutch Pro Wrestling!

Summer Showdown vindt plaats op zaterdag 27 augustus aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland. Kaarten zijn vanaf vrijdag 22 juli te bestellen via onze webshop, en op de dag zelf aan de deur te verkrijgen bij de Hoekstee!

  • Aanvang Meet & Greet: 17:30 uur
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland
Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK