Nemesis 2013 - Sitoci Returns to DPW!

Nemesis 2013 banner 2

Sommige mensen zijn helemaal weg van hem, maar de meeste mensen haten hem. Toch wordt hij algemeen beschouwt als één van de beste worstelaars van Nederland! We hebben het natuurlijk over misschien wel de meest arrogante worstelaar van Nederland: EMIL SITOCI!

Toen we Emil voor het laatst bij Dutch Pro Wrestling in de ring zagen probeerde hij met man en macht onder zijn wedstrijd tegen Kenzo Richards uit te komen. Toenmalig Algemeen Manager Mr. Wright dwong hem echter toch de ring te betreden in een Street Fight tegen Kenzo. Met behulp van de Bastards wist Sitoci de wedstrijd winnend af te sluiten.

 

 

Afgelopen januari ontbrak Sitoci tijdens High Voltage omdat hij op tournee was in Japan. Ondertussen is hij weer in Nederland en zal hij aanwezig zijn tijdens Dutch Pro Wrestling Nemesis! Sitoci heeft laten weten dat hij een hele belangrijke mededeling heeft met betrekking tot zijn worstelcarrière die hij graag wilt delen met "zijn" DPW Fans!

Wat heeft Emil Sitoci op zaterdag 23 maart aanstaande mede te delen? Kom het zelf aanschouwen in de "Worstelarena Van Nederland" de Leuningjes, te Poeldijk!

Bookmark and Share
Watch us!
Find us on Facebook
Follow Us