Grandslam 2013 - Johnny Moss


GrandSlam 2013 banner - Johnny Moss

Johnny Moss is geen onbekende binnen de Europese worstelscene, en heeft ondertussen al meerdere malen proefgedraaid bij zowel WWE als TNA tijdens de Europese tournees van deze organisaties.

4338784492 8fdceee465 z

Moss begon zijn worstelcarrière bij de befaamde NWA:UK Hammerlock worstelschool in Engeland waar hij de kneepjes van het vak leerde van Andre Baker. In 1998 maakte hij vervolgens op 17 jarige leeftijd zijn worsteldebuut. Vervolgens wist hij tot 5 keer toe beslag te leggen op de NWA UK Heavyweight Championship. Zijn succes binnen NWA: UK bleef niet onopgemerkt en al spoedig begon Moss heel Engeland rond te reizen om voor verschillende organisaties te worstelen.

b4   JohnnyMoss6

Tijdens zijn carrière wist hij ook de NWA Scottisch Heavyweight Titel te winnen. Ook wist hij de prestigieuze All England Titel bij IPW:UK te winnen. Daarnaast wist hij ook nog eens de 1PW Openweight Titel aan zijn CV toe te voegen.

moss byTonyKnox   fill

De afgelopen jaren heeft Moss heel Europa doorgereisd en heeft hij veel succes behaald in landen als Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. In september 2009 kwam Moss zelfs oog-in-oog te staan met toenmalig Dutch Heavyweight Champion Kenzo Richards tijdens een show in Portugal. Kenzo wist op zijn gebruikelijke geniepige wijze de overwinning te stelen, een verliespartij die nog steeds aan Moss knaagt.

135191701.wRdgvM0h.grandslam MG 4254

135191733.jvzQwcrs.grandslam MG 4356

Tijdens de 2011 editie van Grand Slam maakte hij op indrukwekkende wijze zijn Dutch Pro Wrestling debuut door the Trouble Maker te verslaan. De afgelopen twee jaar heeft Moss in verschillende Europese landen zijn tegenstanders afgeslacht, en nu staat hij aan de vooravond van zijn terugkeer naar Nederland!

 GrandSlam 5

Bookmark and Share
Watch us!
Find us on Facebook
Follow Us