DUTCH TAG TEAM CHAMPIONSHIP TOERNOOI - LES ENFANTS TERRIBLES

We kondigen alweer het 7e tag team aan voor het Dutch Tag Team Toernooi!
 
Het Franse team van Les Enfants Terribles, bestaande uit de Georges Balzac en Gustave Le Brun maken een stevige indruk bij de Dutch Pro Wrestling publiek.
 
De afgelopen show in april, wisten zij een overwinning te behalen op het team van Bas & Mot van Kunder en schroomde zij er niet voor om met vals spel de wedstrijd in hun voordeel te laten beslissen.
 
Met deze overwinning op zak, is het geen verrassing dat zij ook voor dit tag team Toernooi zijn geselecteerd. Zij hebben alles in huis wat een worstel tag team behoort te hebben. En het Dutch Tag Team kampioenschap zou een zeer mooie bekroning zijn op hun internationale worstel carrière!
 
Wat je ook van hen mag vinden, positief of negatief. We kunnen er niet om heen, dat deze twee worstelaars potentiele kanshebbers zijn, om dit toernooi te winnen.
 
Vive La France!
 
DPW Powerslam belooft een mooie avond te worden met de start van dit prestigieuze Tag Team Toernooi en veel meer zal nog worden bekend gemaakt in de aankomende weken, voor weer een sfeervol en spectaculair worstelevenement!
 
Zorg dat u er bij bent!
 
DPW Powerslam wordt gehouden in de Hoekstee te Hoek van Holland.
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
Zaterdag 1 juli 2023, zaal open 19:00 uur, showtime 19:30 uur
 
Kaarten kunt u eenvoudig in onze webshop aanschaffen via www.dpwshop.nl of www.dutchprowrestling.nl
  • Show Datum: zaterdag, 01 juli 2023
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss