A DSSOW Preview - Beam me Up, Scotty!

Het is bijna zover! De laatste show van het jaar staat voor de deur. En wat een jaar is het geweest. Allianties zijn gesmeed, groepen vielen uit elkaar, en aliens… ja… aliens… Enfin, dat gezegd hebbende even een vooruitblik naar de komende show Dutch Superstars of Wrestling aanstaande zaterdag in de Hoekstee in Hoek van Holland.
 
Het was een bewogen jaar voor de Rotterdammers. Na een conflict in de groep klapte Zer010 als een zeepbel uit elkaar en al wordt de naam nu gedragen door Daniël van Kuijk en Carlos Roberto, het blijft toch afwachten of ze net zo dominant kunnen worden zoals ze eens waren.
Intussen hebben voormalig leden Max Damon en Santos het met elkaar aan de stok, van de voormalige broederliefde is weinig meer over. 
 
Over broederliefde gesproken. Bas van Kunder komt terug. Nu heeft Daniël Mot ooit het pand uitgegooid (weet u nog) dus de Kunder broertjes hebben nog een rekening openstaan in het Rotterdamse. Daniël kan best zijn borst nat maken want Bas doet niet onder voor zijn broer….
Na deze foute opmerkingen moet ik trouwens even mijn mond met zeep wassen merk ik ineens.. 
 
Nu we het toch over Mot gesproken, ook hij is aanstaande zaterdag aanwezig. Jimmy Gavroche heeft namelijk nog een fiks eitje met hem te pellen. Na zijn tussenkomst (laten we het zo maar noemen) in de wedstrijd van Gavroche tegen mark Kodiak wil Gavroche uiteraard zijn gram halen. De kus van Mot heeft de trotse Fransman woest gemaakt. Dus ook dit zal waarschijnlijk uitlopen op een matpartij eerste klas. Twee totaal verschillende stijlen. Aan de ene kant de traditionele stijl van de Fransman en aan de andere kant de flamboyante stijl van Mot. Als hierbij de confetti je niet om de oren vliegt dan weet ik het ook niet meer. Ik ben trouwens benieuwd welk (hum) kostuum Mot nu weer bij zich heeft trouwens.. Ze worden steeds aparter tenslotte. 
 
Als je het mij vraagt heeft Joey Fields trouwens een tik van de molen gehad. Na het verraad van Trouble Maker was Fields in geen velden of wegen te bekennen, maar waren er wel mysterieuze vignettes te zien. Ik kon er in het begin kop nog staart van maken, maar tijdens Conflict kwam de aap (of beter het Marsmannetje) uit de mouw zetten. Tegenwoordig gaat Fields door het leven als UFO Joe. Christo Cohiba kan in elk geval beweren dat hij ontvoerd is door aliens (ik hoop dat ze verder geen cliché alien dingen met hem uitgevoerd hebben). Ik mag toch hopen dat dit de mindgames van Fields zijn. Anders ga ik me serieus afvragen of hij niet teveel Star Trek gekeken heeft. Hoe dan ook, de confrontatie met Trouble Maker staat eraan te komen. Ik mag aannemen dat Fields weet wat hij doet, want waar Trouble is, zijn Cohiba en Hugo Atilles natuurlijk nooit ver weg. Dit broeit al maanden en nu gaan Fields (oké oké UFO Joe) en Trouble Maker eindelijk head to head. Sinds Trouble zich aangesloten heeft bij Cohiba is hij een stuk meedogenlozer geworden dus dit wordt wat. Zolang Joe geen teleporters of vliegende schotels tevoorschijn tovert ben ik in ieder geval bij als het een “normale”wedstrijd wordt.. Scotty… Beam me up!
 
Alsof dat nog niet genoeg spektakel is, zal ook de Dutch Fighting Machine zijn rubbermatch hebben tegen de uiterst talentvolle Engelsman Ricky J Mckenzie. McKenzie verloor tijdens conflict zijn wedstrijd en is uiteraard gebrand op revanche. Je zou toch denken dat iemand na een flink aantal chops van Kenzo er wijs aan zou doen dat na te laten. McKenzie is dus of hardleers, of een masochist óf hij heeft een aas in zijn mouw zoals dat zo mooi heet. Beiden kennen de ringstrategie als geen ander dus dat dit een mooi schaakspel gaat worden staat vast. En chops? Ga daar maar van uit.
 
En dan het main event. Mark Kodiak zet zijn titel wederom op het spel en dit keer mocht hij zijn tegenstander zelf uitzoeken. Het werd een man die al een tijdje afwezig is in de DPW Arena in Hoek van Holland. Nota bene zelf een voormalig Dutch Heavyweight Champion. Emil Sitoci is terug in de Hoekstee. Uiteraard wil hij graag die titel terug, maar kom maar eens voorbij de kampioen. De beer uit Kodiak Island zal zijn titel absoluut niet zonder gevecht laten gaan. Sitoci weet hoe het is om met Kodiak in de ring te staan (ze waren ooit een team, maar ook tegenstanders). Het blijft afwachten of Kodiak met de titel het nieuwe jaar ingaat of dat Sitoci als nieuwe kampioen gekroond kan worden (of wat doen ze met kampioenen eigenlijk?) wordt het een snapmare driver of een Grizzlybomb… Ik kan er niets zinnigs over zeggen. Beiden zijn aan elkaar gewaagd dat hebben we de laatste jaren wel gezien. 
 
Neem daarbij ook de Battle Royal voor de Leos van Elk Memorial Cup mee en dit wordt weer een show om niet te missen.

facebook     twitter     youtube     google     rss

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK