DUTCH SUPERSTARS OF WRESTLING - TROUBLE MAKER VERSUS UFO JOE

In aanloop naar Dutch Pro Wrestling Conflict verschenen er een aantal mysterieuze videoboodschappen online. Terwijl menig DPW Fan zich afvroeg wat de betekenis achter deze videoboodschappen was, werd dit tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict onthult met de verschijning van UFO Joe.

Nadat Trouble Maker zijn wedstrijd had gewonnen werd er weer een video afgespeeld. Nadat de video voorbij was bleek Christo Cohiba ...uit de ring verdwenen. Vervolgens maakte UFO Joe zijn entree.

De meeste DPW Fans herkende in UFO Joe een bekend gezicht. UFO Joe bleek namelijk niemand minder dan Joey Fields! Fields heeft echter een volledige transformatie ondergaan. Hij beweert te zijn ontvoerd door buitenaardse wezens, en hij is nu terug op de Aarde om hun boodschap te verspreiden.

Echter was het ook duidelijk dat UFO Joe zijn vizier heeft gericht op Trouble Maker, de voormalig beste vriend van Joey Fields. Tijdens Summer Showdown – afgelopen augustus – keerde Trouble Maker zich tegen Joey Fields en sloeg hem hardhandig neer met een stoel, en sloot zich aan bij Camp Cohiba.

Na Dutch Pro Wrestling Conflict werd duidelijk dat UFO Joe Christo Cohiba had ontvoerd, en pas wilde vrijlaten als Trouble Maker instemde met een wedstrijd op zaterdag 17 december aanstaande. Trouble Maker heeft in een videoboodschap laten weten dat hij de uitdaging accepteert.

Ondertussen heeft Algemeen Manager Eva Lynn de bevestiging gekregen dat Christo Cohiba weer veilig thuis is, waardoor ze de wedstrijd nu officieel kan bekrachtigen!

Zal Trouble Maker zijn grote rivaal UFO Joe weten te verslaan? Of zal UFO Joe in staat zijn om wraak te behalen voor het onrecht wat zijn alter ego Joey Fields is aangedaan?

Kom het zaterdag 17 december zelf aanschouwen tijdens Dutch Superstars Of Wrestling in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 17 december 2016
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK