DUTCH SUPERSTARS OF WRESTLING - DANIEL VAN KUIJK VERSUS BAS VAN KUNDER

Sinds zijn overwinning tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict, waarbij hij de rechten tot de naam ZER010 wist toe te eigenen, is Daniel van Kuijk alleen nog meer naast zijn schoenen gaan lopen. Hij noemt zichzelf nu “Ons Nieuwe Voorbeeld” en iedereen moet weten dat hij nu de leider is over ZER010.

De nieuwe arrogante houding van Daniel zal hem nog weleens kunnen gaan opbreken. Hij heeft namelijk aan Al...gemeen Manager Eva Lynn laten weten dat hij toe is aan de volgende stap in zijn loopbaan!

Daniel heeft aan Eva aangegeven dat hij graag een gooi naar de Dutch Heavyweight Championship wilt doen, en heeft laten weten dat hij de winnaar van de wedstrijd tussen Mark Kodiak en Emil Sitoci wilt uitdagen.

Eva Lynn heeft aan Daniel laten weten dat ze zal gaan nadenken over een toekomstige titelwedstrijd, maar eerst zal “Ons Nieuwe Voorbeeld” op zaterdag 17 december aanstaande het gaan opnemen tegen een oude bekende: Bas van Kunder!

Bas van Kunder is weer terug in Nederland, en staat aan de vooravond van zijn terugkeer naar Dutch Pro Wrestling. De grote broer van Mot kijkt al een tijd uit naar zijn terugkeer, en hoopt een goede indruk achter te laten.

Een overwinning van Bas op de arrogante Daniel zal hem ongetwijfeld veel krediet opleveren onder de DPW Fans, die niet zo gesteld zijn op de nieuwe houding van Daniel.

Zal Daniel erachter komen dat hoogmoed voor de val komt? Weet Bas zijn terugkeer naar de ring glans te geven door met de overwinning naar huis te gaan? Of zal Daniel bewijzen dat hij een goede uitdager voor de Kampioen kan zijn?

Kom het 17 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Superstars Of Wrestling in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 17 december 2016
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK