DUTCH SUPERSTARS OF WRESTLING - JIMMY GAVROCHE VERSUS MOT VAN KUNDER

Tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict deed Jimmy Gavroche een poging om Mark Kodiak te onttronen als Kampioen. Helaas voor de Fransman wist de Grizzly Renegade echter de wedstrijd te winnen, en behield daarmee de Titel.

Na de wedstrijd heeft de Fransman zijn beklaag gedaan bij Algemeen Manager Eva Lynn. Jimmy Gavroche was namelijk totaal niet te spreken over het feit dat Mot van Kunder tijdens de wedstr...ijd kwam opdagen en hem een zoen gaf. Volgens de Fransman is Mot de schuldige aan het feit dat hij de wedstrijd heeft verloren, en wilde hij graag een herkansing tegen Kodiak.

Aangezien Eva Lynn al had ingestemd met de aankomende titelwedstrijd tussen Kampioen Mark Kodiak en uitdager Emil Sitoci moest ze de Fransman teleurstellen. Echter gaf de gebeurtenissen haar wel inspiratie!

Tijdens Dutch Superstars Of Wrestling zal Jimmy Gavroche het gaan opnemen tegen Mot van Kunder!

Mot heeft ondertussen al laten weten dat hij al met smacht uitkijkt naar de confrontatie met de gespierde Franse adonis! En dat Jimmy hem altijd mag wakker maken voor een echte French Kiss!

Zal Jimmy Gavroche in staat zijn om de wedstrijd te winnen? Of weet Mot hem wederom te verrassen en er met de overwinning vandoor te gaan?

Kom het 17 december aanstaande zelf aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland tijdens Dutch Superstars Of Wrestling!

  • Show Datum: zaterdag, 17 december 2016
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK