DUTCH SUPERSTARS OF WRESTLING - SANTOS VERSUS MAX DAMON

Tot voor kort gingen ze gebroederlijk de strijd aan met hun tegenstanders, maar sinds de tag team wedstrijd tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict is er van de eenheid die ZER010 ooit vormde niets meer over. Daniel van Kuijk en Carlos Roberto wisten de wedstrijd te winnen, en mogen daardoor verder met de ZER010 merknaam.

Even leek het er op dat Santos en Max Damon ondanks hun verlies vrienden zouden blijven. Santos b...edankte Max voor zijn steun de afgelopen jaren. Echter had “Ons Voorbeeld” nog een verrassing voor zijn voormalig pupil in petto.

Toen ze beide de ring verlieten keerde Santos zich tegen Max en viel hem aan, en trakteerde hem op de Blackout. Terwijl Max Damon aangeslagen achterbleef in de ring verliet Santos arrogant de zaal.

Algemeen Manager Eva Lynn heeft dit allemaal meegekregen, en heeft nu bepaalt dat tijdens Dutch Superstars Of Wrestling zal Santos het gaan opnemen tegen Max Damon!

Zal de King Of Bling wraak kunnen nemen voor de laffe aanval van zijn voormalig mentor? Of zal Santos wederom laten zien waarom hij jarenlang het grote “Voorbeeld” van Max Damon is geweest?

Kom het zaterdag 17 december aanstaande zelf aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland tijdens Dutch Superstars Of Wrestling!

  • Show Datum: zaterdag, 17 december 2016
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK