DUTCH SUPERSTARS OF WRESTLING - MARK KODIAK VERSUS EMIL SITOCI

Algemeen Manager Eva Lynn zorgde tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict na afloop van de titelwedstrijd tussen Mark Kodiak en zijn Franse uitdager Jimmy Gavroche voor een grote verrassing nadat ze naar de ring was gekomen om de Kampioen met zijn overwinning te feliciteren. Mark Kodiak mocht namelijk zelf zijn volgende uitdager, voor de volgende titelwedstrijd op zaterdag 17 december aanstaande, aanwijzen.

Mark... Kodiak gaf aan dat hij graag zijn Titel op het spel wilde zetten tegen een tegenstander die algemeen wordt beschouwd als één van de beste worstelaars van Nederland: Emil Sitoci! De Algemeen Manager verliet vervolgens de ring met de mededeling dat zijn contact zou gaan opnemen met de voormalige Kampioen om de wedstrijd te regelen.

Ondertussen heeft Eva Lynn contact gehad met de potentiele uitdager, en kunnen we nu de wedstrijd officieel aankondigen nadat de Algemeen Manager het wedstrijdcontract ondertekend door de voormalig UTOPIA-inwoner heeft terugontvangen. Mark Kodiak zal op 17 december aanstaande zijn Titel op het spel zetten tegen Emil Sitoci!

Emil Sitoci is dit jaar nog niet actief geweest in de Dutch Pro Wrestling ring, maar krijgt bij zijn terugkeer gelijk de kans om de Titel, die hij van september 2013 tot november 2014 ook al in zijn bezit had, terug te winnen.

Zal Emil Sitoci zijn terugkeer extra glans geven door er met de Titel vandoor te gaan? Of weet de Grizzly Renegade wederom met succes zijn Titel te verdedigen?

Kom het zelf aanschouwen op zaterdag 17 december aanstaande tijdens Dutch Superstars Of Wrestling in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 17 december 2016
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK