DUTCH SUPERSTARS OF WRESTLING - KENZO RICHARDS VERSUS RICKY J. MCKENZIE

Tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict troffen Kenzo Richards en Ricky J. McKenzie elkaar in de ring, in een wedstrijd waar de DPW Fans al een maand lang reikhalzend naar uitkeken. Eindelijk zou de Dutch Fighting Machine zijn wraak gaan nemen op de Brit die er voor verantwoordelijk was dat hij in de halve finale van het 2016 High Stakes Toernooi werd uitgeschakeld.

In een brute wedstrijd waar beide ke...mphanen een aantal keer de kans kregen om de overwinning te behalen, was het uiteindelijk Kenzo die de winst wist te pakken. Echter kwam dit niet zonder controversie tot stand.

Kort voordat Kenzo de pinfall wist te pakken ging de scheidsrechter neer, nadat deze per ongeluk werd geraakt toen McKenzie met zijn finisher uithaalde op Kenzo. Terwijl Kenzo uitgeteld op de canvas lag, was er echter geen scheidsrechter om de pin te registeren.

Na de wedstrijd uitte RJM zijn frustratie, en liet weten dat hij een herkansing wilde hebben, zodat hij alsnog kan bewijzen dat hij in staat is om Kenzo te verslaan. Kenzo stemde hier mee in, en nadat Algemeen Manager Eva Lynn naar de ring was gekomen, werd de rematch tussen deze twee vechtersbazen officieel aangekondigd.

De rematch zal op zaterdag 17 december aanstaande gaan plaatsvinden tijdens de show Dutch Superstars Of Wrestling in de Hoekstee, te Hoek van Holland!

Zal Kenzo wederom in staat zijn om de luidruchtige Engelsman het zwijgen op te leggen? Of weet McKenzie eindelijk zijn grote overwinning te behalen waarmee hij denkt zijn naam te vestigen binnen de Europese worstelwereld?

  • Show Datum: zaterdag, 17 december 2016
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK