DUTCH SUPERSTARS OF WRESTLING - INTRODUCING THE LEOS VAN ELK MEMORIAL CUP!

Op 4 december aanstaande is het alweer vijf jaar geleden dat Leos van Elk op 20-jarige leeftijd is overleden, tijdens zijn inzet voor Dutch Pro Wrestling.

Leos worstelde onder de naam Gunther Adler en begon aan een vliegende start van zijn worstelcarrière. Als geen ander begreep hij heel goed, hoe hij in zijn rol het publiek kon bespelen. Leos had het talent en gevoel om door te groeien naar iets moois bij Dutch Pro Wrestling.

Het overlijden van Leos, heeft diepe sporen achter gelaten, en zijn aanwezigheid wordt nog elke show gemist door alle worstelaars en fans.

Op 17 december aanstaande zal Dutch Pro Wrestling, de herinnering aan Leos gaan terug brengen en introduceren wij: DE LEOS VAN ELK MEMORIAL CUP!

De worstelaars van Dutch Pro Wrestling zullen namelijk deze avond de ring gaan betreden en gaan zij met elkaar de strijd aan, in een Over the Top Battle Royal, met als inzet deze prachtige beker!

Welke worstelaar zal de eerste winnaar worden van de Leos van Elk Memorial Cup?

Kom het zelf aanschouwen tijdens Dutch Superstars Of Wrestling op zaterdag 17 december aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 17 december 2016
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK