DPW Try-out 2016

Op zondag 20 november 2016 houdt Dutch Pro Wrestling een wrestling try-out, die open staat voor alle nieuwkomers die graag pro-wrestler willen worden.

Wil je bij Dutch Pro Wrestling aan de slag als pro-wrestler, om uiteindelijk op de shows te worstelen, geef je dan op voor deze try-out.

In de intake kijken we of je geschikt bent om pro-wrestling te beoefenen.

We kijken of je aanleg hebt om de oefeningen die aanbod komen in de try-out te kunnen voltooien en of je medisch geschikt bent aan de hand van een korte vragenlijst.

Aan de DPW Try-out zijn kosten verbonden en de trainingslocatie is in Den Haag.

Wil je jezelf aanmelden, neem dan ook de onderstaande 5 punten in acht.

1. Ouder dan 18 jaar.

Bij Dutch Pro Wrestling kan je trainen als je ouder bent dan 18 jaar. Ben je jonger dan 18 jaar dan heeft het geen zin om je aan te melden.

2. Sportachtergrond.

Pro Wrestling leren wordt gemakkelijker als je een goede sportachtergrond hebt opgebouwd. Daarom heb je het voordeel, als je een achtergrond hebt vanuit één van de volgende disciplines:

- Worstelen
- Judo, Jiu Jitsu
- Turnen
- Fitness, Krachttraining, Bodybuilding
- Overige Martial Arts

Uiteraard is dit niet noodzakelijk

3. Conditie.

Pro Wrestling is een intensieve sport met een zeer hoge belasting voor het lichaam. Daarom dient men in een goede conditie te verkeren. Conditietraining is ook een belangrijk onderdeel van de pro-wrestling training. 

4. Affiniteit met Pro Wrestling.

Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen van pro wrestling. Je weet wat pro wrestling inhoudt en je kijkt en volgt wrestling op de voet.

5. Passie!

Als laatste en de meest belangrijke, willen we passie zien. Je moet er voor de volle 100% voor gaan. Dat wil zeggen investeren door er tijd en geld in te stoppen. Tijd maken voor wrestling, reizen om naar training te komen, werken aan je lichaam en een positieve leerhouding.

Heb jij het in je en denk jij een nieuwe aanwinst te zijn voor Dutch Pro Wrestling, meld je dan aan voor onze DPW Try-out middels onderstaand contactformulier.


AANMELDEN DPW TRY-OUT

Uw e-mail 
Uw naam 
Onderwerp 
Leeftijd 
Sport achtergrond 
Vul het volgende in 
 Help ons om SPAM te voorkomen
    

facebook     twitter     youtube     google     rss

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK