GRAND SLAM 2015 - JEFF & KAREN JARRETT DPW BOUND!

Op zondag 1 november aanstaande vindt de 2015 editie van de Grootste Nederlandse Worstelshow van het Jaar wederom plaats in de "Worstelarena Van Nederland" de Leuningjes te Poeldijk.

Nadat we eerder al bekend hebben gemaakt dat WWE Legende Ricky "The Dragon" Steamboat en voormalig meervoudig Wereld Kampioene Mickie James aanwezig gaat zijn tijdens Grand Slam kunnen we vandaag niet één maar twee namen bekend maken! Meervoudig voormalig Wereld Kampioen Jeff Jarrett en zijn vrouw Karen komen op 1 november naar Nederland!

24b8f09bf5343e0baa31fe10f58c6ff2 XL

Jeff Jarrett begon zijn worstelcarrière in 1986 in Continental Wrestling Association (CWA), de organisatie van zijn vader Jerry Jarrett, waar hij actief was als scheidsrechter. Na zijn debuut zou hij uitgroeien tot de grote ster van CWA en wist hij in 1989 de CWA Heavyweight Championship te winnen. Ook wist hij in 1987 tot vijf keer toe de NWA Mid-America Heavyweight Championship tot vijf keer toe te winnen.

In 1989 fuseerde CWA met de World Class Championship Wrestling, een promotie groot gemaakt door de von Erich familie, en ging verder onder de naam United States Wrestling Association (USWA). In de USWA zou Jarrett uitgroeien tot één van de grote sterren, en wist hij 9 keer de USWA Southern Heavyweight Championship te winnen. Ook won hij 14 keer de USWA World Tag Team Championship te winnen met verschillende partners, waaronder Matt Borne (de originele Doink The Clown), Brian Christopher (Grand Master Sexay) en Jerry "The King" Lawler. Ook wist hij 3 keer de USWA World Heavyweight Championship te winnen.

better know jeff jarrett

Na ook in Japan en Puerto Rico te hebben geworsteld tekende hij in 1993 een contract bij World Wrestling Federation (WWF) waar hij tegen het einde van dat jaar als de worstelende Country Music zanger "Double J" Jeff Jarrett zou debuteren. In 1994 debuteerde hij op Pay-Per-View in de Royal Rumble waarin hij door Randy "Macho Man" Savage werd geëlimineerd.

Vanaf 1995 raakte zijn WWF carriere in stroomversnelling. Tijdens de Royal Rumble versloog hij Razor Ramon en wist daarmee de WWF Intercontinental Championship te winnen. Ook deed hij een gooi naar de WWF World Heavyweight Championship van Diesel in een Champion versus Champion wedstrijd. Hij introduceerde the Roadie, die later bekend zou worden als the Road Dogg.
In mei verloor hij de titel weer terug aan Razor Ramon, maar alweer twee dagen later veroverde hij de titel terug. In juli werd hij verslagen voor de titel door Shawn Michaels.

Begin 1996 verliet hij de WWF en keerde hij terug naar USWA. Eind 1996 tekende hij een contract bij World Championship Wrestling (WCW) en in 1997 sloot hij zich aan bij de Four Horsemen. In juni wist hij de WCW United States Championship te winnen door Dean Malenko te verslaan. In augustus zou hij de titel weer verliezen, waarna hij in oktober WCW verliet.

2b62a3c8a343e1f2c84b9aaa8c2068bc original

Kort nadat hij WCW de rug had toegekeerd keerde hij terug naar WWF. Na eerst deel uit te hebben gemaakt van de NWA Invasie onder leiding van Jim Cornette, ging hij samen werken met Southern Justice en belande in een vete met D-Generation X (DX) onder leiding van X-Pac. Na een vete met Al Snow besloot in 1999 Jarrett een tag team te vormen met Owen Hart, met wie hij samen al snel de WWF World Tag Team Titels wist te winnen.

02

Na de dood van Owen Hart wist Jarrett de WWF Intercontinental Championship te veroveren door the Godfather te verslaan. Hij verloor de titel vervolgens aan Edge, maar won de titel een dag later alweer terug.

Nadat hij de titel aan D'Lo Brown had verloren, won hij de titel weer terug, en wist daarmee ook de WWF European Championship te winnen. Vervolgens zou hij de titel in zijn laatste WWF wedstrijd aan Chyna verliezen.

28

Jeff Jarrett keerde vervolgens terug naar WCW. Hij deed een gooi naar de WCW World Heavyweight Championship maar wist deze niet te winnen. Wel wist hij beslag te leggen op de WCW United States Championship. Ook begon hij samen met Bret Hart, Kevin Nash en Scott Hall een nieuwe versie van de New World Order: NWO 2000.

8201514 orig

In april 2000 wist hij eindelijk de WCW World Heavyweight Championship te winnen door Diamond Dalles Page te verslaan. Slechts 8 dagen later zou hij de titel alweer verliezen. In mei wist hij wederom de titel te winnen door opnieuw Page en Kampioen David Arquette te verslaan.

In totaal zou Jarrett tot vier keer de WCW World Heavyweight Titel weten te winnen, en deelde hij de ring met grootheden als Ric Flair, Dusty Rhodes, Booker T, Scott Steiner, Dustin Rhodes en Hulk Hogan.

BX008y8CQAA6pED

Nadat WCW door Vince McMahon werd overgenomen bleek er door oud zeer geen plaats voor Jeff Jarrett. Vervolgens begon hij samen met zijn vader de nieuwe organisatie Total Nonstop Action Wrestling (TNA). Door een samenwerkingsverband met de National Wrestling Alliance (NWA) werden de NWA Titels onderdeel van TNA.

img 6529 650

Jarrett zou uitgroeien tot het gezicht van TNA en wist zes keer de NWA World Heavyweight Championship te winnen. Ook wist hij tot 3 keer toe de King Of The Mountain wedstrijd te winnen, en nam hij deze benaming aan als bijnaam.

 tnawrestling 01.jpg20070611

Tijdens zijn tijd bij TNA deelde hij de ring met onder andere AJ Styles, Sting, Ron Killings (R-Truth), Raven, Rhyno, Kurt Angle, Rob Van Dam, Mick Foley, Ric Flair, Jeff Hardy en Samoa Joe.
Tussen 2007 en 2010 was hij nog maar sporadisch bij TNA Impact op tv te zien, en richtte hij zich meer op zijn taken achter de schermen. Ondertussen had Jeff Jarrett een relatie gekregen met Karen, de ex-vrouw van Kurt Angle. TNA maakte hiervan gebruik door Jarrett en Angle een vete te laten uitvechten.

angle 682x400 850429a

In 2011, na een vete met Jeff Hardy, ging Jarrett zich weer op zijn taken achter de schermen focussen, en hielp mee in India de organisatie Ring Ka King op te zetten. In 2014 besloot hij TNA te verlaten, en richtte hij wederom een eigen organisatie, Global Force Wrestling (GFW) op.

jeff jarrett gfw

Nadat GFW in 2015 eindelijk actief shows ging organiseerde verbaasde Jarrett vriend en vijand door samen met zijn vrouw Karen tijdens een aflevering van TNA Impact in de ring te verschijnen. Onder leiding van Jarrett begon de GFW een invasie bij TNA, met als doel TNA over te nemen.

Jeff Jarrett tna superstar 12
Ook werd bekend dat Jarrett dit jaar zou worden opgenomen in de TNA Hall Of Fame.

karen jarrett 18

Op zondag 1 november aanstaande reizen Jeff Jarrett en zijn vrouw Karen naar Nederland om deel uit te maken van de 2015 editie van Grand Slam!

karen angle karen jarrett impact photoshoot U75mx7T.sized

www.dutchprowrestling.nl

  • Show Datum: zondag, 01 november 2015
  • Aanvang Meet & Greet: 15:00 uur
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: Leuningjes, Poeldijk

facebook     twitter     youtube     google     rss

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK