GRAND SLAM 2015 - MICKIE JAMES IS COMING TO HOLLAND FOR THE FIRST TIME EVER!

Op zondag 1 november aanstaande zal er wederom Nederlands worstelgeschiedenis worden geschreven tijdens de 2015 editie van Grand Slam!

Voor het eerst zal een voormalig WWE Women's, WWE Diva en TNA Knock Out Champion, de Dutch Pro Wrestling ring gaan betreden!

mick2 1771932a

Niemand minder dan voormalig WWE en TNA Superster Mickie James zal naar Nederland afreizen om deel uit te maken van de Grootste Nederlandse Worstelshow van het Jaar!

Mickie James debuteerde in 1999 onder de naam Alexis Laree, en was ze eerst actief als manager van onder andere Steve Corino en Tommy Dreamer. Echter had ze de ambitie om zelf worstelaar te worden en besloot ze te gaan ze trainingskampen te volgen bij onder andere Dory Funk, Jr, Ricky Morton en Bobby Eaton.

In het begin van haar worstelcarrière was ze actief bij onder andere Chikara Pro en Ring Of Honor, en in 2002 debuteerde ze voor Total Nonstop Action Wrestling (TNA). Tijdens haar eerste periode bij TNA maakte ze onderdeel van de groep The Gathering, onder leiding van ECW Icoon Raven. Naast Laree maakte ook CM Punk deel uit van deze groep.

cm punk at tna with mickie james cm punk 31016216 400 300

In 2003 tekende ze een development contract bij World Wrestling Entertainment (WWE) en werd ze naar de toenmalige opleidingsorganisatie Ohio Valley Wrestling (OVW) gestuurd. Tijdens haar tijd bij OVW vocht ze vetes uit met onder andere Jillian Hall, Shelly Martinez en Beth Phoenix.

tumblr l7i9pbDAKK1qdr411o1 500

In 2005 debuteerde ze officieel voor de WWE onder de naam Mickie James als superfan van toenmalig WWE Women's Champion Trish Stratus. In het begin vormde ze nog samen een team, maar al snel bleek dat Mickie helemaal geobsedeerd was van Trish; en de obsessie begon steeds grotere vormen aan te nemen. Zo begon Mickie de manoeuvres van Trish te kopiëren, en zelfs dezelfde kleding te dragen.
Trish Stratus liet echter merken hier niet van gediend te zijn, en uiteindelijk viel Mickie James haar idool aan.

mickie james and wwe womens championship gallery

Tijdens WrestleMania 22 - op 2 april 2006 - versloeg Mickie haar idool en wist daarmee voor het eerst de WWE Women's Championship te winnen. In augustus van dat jaar verloor ze de titel aan Lita, maar tijdens Survivor Series wist ze de titel weer terug te winnen.

melina 262

Begin 2007 kreeg ze het aan de stok met Melina, die haar in februari wist te verslaan voor de titel. Tijdens een house show in Parijs, Frankrijk, wist Mickie James vervolgens de titel terug te winnen door in een triple threat Kampioene Melina en Victoria te verslaan. Echter moest ze vervolgens gelijk haar titel weer verdedigen, en wist Melina snel de titel weer terug te winnen.

Haar volgende titeloverwinning kwam pas weer het volgende jaar, toen ze op 14 april 2008 tijdens de RAW tv-opnames in Londen Beth Phoenix wist te verslaan, en daarmee voor de vierde maal de WWE Women's Titel wist te winnen.

In 2009 richtte ze haar vizier op de WWE Divas Championship, die op dat moment in het bezit was van Maryse. Tijdens Night Of Champions in juli van dat jaar wist ze Maryse te verslaan, en werd ze pas de tweede vrouw die zowel de WWE Women's als Divas Championship wist te winnen.

Mickie James Divas

Ze zou vervolgens de titel verdedigen tegen Gail Kim, Beth Phoenix en Alicia Fox voordat ze de titel verloor aan voormalig OVW rivaal Jillian Hall.

Vervolgens maakte ze via de WWE Draft de overstap van Raw naar SmackDown waar ze het aan de stok kreeg met de dames van LayCool, Layla en Michelle McCool.

In 2010 kwam er een eind aan haar periode bij WWE, en na een korte periode bij de Mexicaanse organisatie AAA tekende ze een nieuw contract bij, en keerde ze terug naar TNA, waar ze al snel in aanvaring kwam met Knockouts Champion Madison Rayne en Tara. Na haar debuut in oktober 2010 zou ze pas in april 2011 Madison Rayne weten te verslaan en daarmee de TNA Knockouts Championship weten te winnen.

tumblr ms2edbHHEK1rkf4k0o1 500

Met deze overwinning werd ze de eerste vrouw die ooit de WWE Women's, WWE Divas en TNA Knockout Championships wist te winnen!

Als nieuwe Kampioene belande ze in een vete met zowel Angelina Love als Winter. In september verloor ze de titel aan Winter. Ze wist de titel echter snel weer terug te winnen maar lang kon ze niet van haar overwinning genieten. 10 dagen laten wist Winter haar weer te verslaan en daarmee opnieuw de titel te veroveren.
Hierna kreeg ze het aan de stok met Gail Kim, die tegen die tijd de nieuwe Kampioene was geworden. Ondanks een aantal kansen wist ze in 2012 de titel niet meer terug te winnen.

Pas in mei 2013 zou ze weer de TNA Knockouts Titel in haar bezit krijgen toen ze Kampioene Velvet Sky wist te verslaan. In september werd ze verslagen door ODB, en verloor daarmee de titel, waarna ze uit beeld verdween.

Begin 2015 keerde ze echter onverwachts terug naar TNA.

mickiejames

In juli 2015 werd bekend dat ze een contract had getekend bij de nieuwe organisatie Global Force Wrestling van Jeff Jarrett.

Mickie James Ring Pose

Op 1 november aanstaande zal Mickie James voor het eerst in Nederland in actie komen!

Mis het debuut van Mickie James niet en bestel vandaag nog je kaarten voor de 2015 editie van Grand Slam in de Leuningjes te Poeldijk en wees getuigen van de Grootste Nederlandse Worstelshow van het Jaar!

De 1e rij voor DPW's Grandslam was heel snel uitverkocht en ook op de 2e rij zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht niet langer met bestellen maar zorg dat je er definitief bij bent!

GRANDSLAM 2015 is coming your way en jij kan er al bij zijn vanaf slechs 9,50 euro! Daarnaast kan je ALLE sterren in de middag ontmoeten tijdens ons gezellige FANFEST.

De kaartverkoop is inmiddels gestart; we hebben nog wat plaatsen zeer dichtbij de actie beschikbaar.

Check onze webshop!

http://www.dutchprowrestling.com/…/65-grandslam-2015-tickets

Datum: 1 november 2015

Locatie: De Leuningjes, Julianastraat 49 in Poeldijk (nabij Den Haag)

BE THERE!

  • Show Datum: zondag, 01 november 2015
  • Aanvang Meet & Greet: 15:00 uur
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: Leuningjes, Poeldijk

facebook     twitter     youtube     google     rss

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK