WRESTLING TRAINING

DPW Training Center 1

Het Dutch Pro Wrestling Training Center is de worstelschool van Dutch Pro Wrestling en is jouw kans om ook een bekende pro-wrestler te worden!

Heb jij altijd die wens gehad om ook een worstelaar te worden? Maak dan die wens werkelijkheid en pak die kans om worstelaar te worden bij Dutch Pro Wrestling!

Op het Dutch Pro Wrestling Training Center wordt pro-wrestling training, door ervaren en geschoolde trainers gegeven. De trainers van Dutch Pro Wrestling hebben een lange training gevolgd op de WWA4 wrestlingschool, de voormalige WCW Powerplant in Atlanta, Georgia, USA.

Het Dutch Pro Wrestling Training Center is de enige school in Nederland, waarvan de trainers in Amerika een opleiding hebben gevolgd. Tevens hebben zij trainingen gevolgd bij NWA Hammerlock in Engeland en hebben zij diverse trainingsseminars bij bekende professionele worstelaars gevolgd.

De kennis en vakbekwaamheid van de trainers van Dutch Pro Wrestling is groot en ervaren. Sinds 2004 hebben zij al vele worstelaars getraind die tot aan vandaag de dag nog steeds actief zijn in Nederland. Bekende en succesvolle worstelaars zoals Kenzo Richards, Troublemaker, Joey Fields en Max Damon hebben hun training genoten bij Dutch Pro Wrestling.

nemesis 211 20130329 1590116021

Het Dutch Pro Wrestling Training Center is gevestigd in de omgeving van Den Haag. Wij hebben twee trainingslokaties en geven training in een wrestling ring.

Wij verzorgen ook zeer regelmatig trainingsseminars, die worden gegeven door bekende pro-wrestlers. Zo hebben wij in het verleden al seminars georganiseerd van Al Snow, Chavo Guerrero, Billy Gunn en Bully Ray.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, dat deel wil uitmaken van Dutch Pro Wrestling.

Ben jij geinteresseerd, minimaal 18 jaar oud en gemotiveerd om het nieuwe DPW wrestling talent te worden, meld je dan aan voor een DPW Try-out wanneer wij deze bekend maken.

Onze laatste DPW Try-out was op 15 september, momenteel hebben wij geen try-out gepland.

 

Bookmark and Share
Watch us!
Find us on Facebook
Follow Us