Venue

Lokatie
Party-Congrescentrum "De Leuningjes" dient als thuisbasis voor alle Dutch Pro Wrestling Shows. "De Leuningjes" is gevestigd in het centrum van Poeldijk. Poeldijk ligt in het Westland, tussen Rotterdam en Den Haag in. "De Leuningjes" is al meer dan 25 jaar een begrip in Poeldijk, en is naast meerdere worstelshows ook gastheer geweest voor een scala aan uiteenlopende evenementen.  "De Leuningjes" biedt met zijn grote zaal, "De Gerberazaal", de gelegenheid om tot ongeveer 750 bezoekers een plaats te geven. De zaal beschikt over een professioneel geluidsysteem, welke bij de worstelshows gebruikt zal worden. In de zaal is tevens een bar aanwezig, zodat bezoekers gedurende de worstelshows hun drankje kunnen aanschaffen.

"De Leuningjes" is zeer goed bereikbaar met de auto en biedt zijn bezoekers de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de aangelegen en ruime parkeerruimte.

Met het openbaar vervoer is "De Leuningjes" vanuit de richtingen Rotterdam, Delft en Den Haag ook uitstekend bereikbaar. Bushalte 'Nieuwe Weg' voor connexxion bus 86 vanuit Schiedam en Den Haag ligt op nog geen 5 minuten loopafstand van de zaal.

Party-Centrum De Leuningjes is gelegen aan de Julianastraat 49 te Poeldijk.

Route:
U kunt uw persoonlijke route plannen via de ANWB.

Openbaar vervoer:
U kunt uw persoonlijke route plannen via de website van 9292OV.

Venue: De Leuningjes
Adres:
Julianastraat 49
Postcode: 2685 BB
Stad:
Poeldijk (nabij Den Haag)
T: 0174-244761
Parkeren:
Gratis
Bushalte:
Nieuwe Weg

Watch us!
Find us on Facebook
Follow Us